Våra lokaler

Lilla Tyresö är alternativet för dig som söker en lugn och familjär plats att mötas på. Vi har nära till såväl natur som stad och erbjuder en personlig atmosfär där kreativiteten enkelt kan väckas.  På Lilla Tyresö får konferensgästerna god service i genuina lokaler, i en miljö som ger mersmak.
Du kan själv planera hur du vill att mötet ska vara. Våra lokaler är väl anpassade för mindre grupper. 
 

Prinsvillan har två matsalar som ligger bredvid varandra pluss serveringsrummet (bufférum). Den stora matsalen tar upp till max 30 sittande middagsgäster och den lilla salen (konferenssalen) tar upp till max 20 konferensgäster. För kortare möte så går det att vara max 50 gäster, men för arrangemang med mat och dryck är 30 gäster ett max. Sedan 2016 råder det dansförbud i Prisnvillans lokaler, dvs loklerna lämpar sig inte för "klackarna i Taket" fester.
Prinsvillan har ett stort kök med bra utrustning där våra gäster som med enkelhet kan laga mat tillsammans för många.
Handelsboden har inga stora lokaler, men passar finnt för störregrupper som bara behöver övernattning och tillgång till självhushåll för enklare matlagning, huset har 32 bäddar, men bara sittplats för 22 fördelat på liten matsal och köket..


Vi har många lösningar för olika typer av grupper, kontakta oss så berättar vi för dig hur just din grupp kan nyttja anläggningen på bästa sätt!
Vi nås  på boka@lillatyreso.se eller på telefon 08-7700304. Vårt kontor och bokning är öppet helgfria vardagar 9:00-16:00.

Matsalen

Konferens

Vår konferenslokal i Prinsvillan tar max 20 gäster.
Vi har ny modern utrustning:
Whiteboards, projektor med 80" skärm, interaktivt system, ljud. 

Vi erbjuder hel och halvdags konfernes på vardagar. 8:00-17:00 alt. 8:00-13:00, 13:00-17:00.

Grupp/förening

Lilla Tyresö passa perfekt för föreningssammankomster, så som skolresa, körhelg, akvarellkurs. Föreningar av olika slag har kommit hit i åratal för sina skolresor, möten och utflykter.
Närheten till såväl storstad som natur har gjort valet lätt.

kontakt oss, så hjälper vi er med bokningen av det som ni behöver.

Titta gärna på filmen från Lycée Francais Saint Louis skolklass vistelse här i juni2016
Film

Privata sammankomster

Ska du fira något. Boka Prinsvillan eller hela anläggningen.
Prinsvillans lokaler tar upp till 30 gäster.
Här kan du rå om dina gäster i en hemtrevlig miljö. Kontakta oss, så hjälper vi er med bokningen av det som ni behöver.

Prinsvillan passar inte för FEST, där du önskar slå klackarna i taket.

Lokaler

Behöver du bara lokaler för några timmar under dagen, för ett möte, begravning, namnsemoni.

Prinsvillan tar upp till 30 gäster fördelat på två salar.

Vi hyr ut Prinsvillans lokaler 8:00-17:00 vardagar. 

Teambuilding

Är ni en grupp som önskar göra något mer än bara konferera och äta... känner att ni att ni behöver röra på er och få nya krafter tillsammans, utmana gruppen och övervinna utmaningar. eller önskar förstå varandra bättre för att lyckas bättre med sammarbete i projekt. Vi har några leverantörer som är aktiva i vårt område, läs här nedan om vad dom har att erbjuda just er.

Balansvekstan

Friskvård i bakfickan!
Vi ger dig kunskap och inspiration att hantera stress, minska risken för belastningsskador och hålla dig stark med enkla medel.

Gör det med naturen
Naturen är viktig för oss på Balansverkstan. 
Vi använder gärna naturen som källa till hälsosam rörelse och återhämtning. 
Men även på jobbet har du med dig din natur, och genom att jobba med naturen i stället för mot kan du få en vardag som blir både njutbar och hållbar. Vi visar dig hur. 

Kontakt:
www.balansverkstan.se
Bosse Rosén, Balansverkmästare
Telefon: 0733-44 21 62
e-mail: bosse@balansverkstan.se

Stockholms guidbyrå

Låt oss arrangera en äventyrlig aktivitet för er grupp, företag eller skola.
Vi har några av Stockholms bästa upplevelser som fasta paket men skräddarsyr även efter era behov och storlek på grupp! 

Paddla kajak, testa klättring, åk långfärds-skridskor, kryp i grottor eller arrangera ett drakbåts event för hela företaget.

Låt oss ta hand om er kick-off. Guider, mat, utrustning, transport... vi ordnar med allt! 

Kontakt:
www.stockholmsguidebyra.se
info@stockholmsguidebyra.se
Telefon: +46 70 670 55 97
 

kajakboden

Hos oss på Kajakboden handlar allt om upplevelser. Här kan du låta äventyret få nästla sig in i huvudet på den minst äventyrslystna kontorsråttan! Vi har många års erfarenhet av att anorda äventyrliga upplevelser som ger oförglömliga minnen.
Vi på Kajakboden kan anordna hela eventet åt dig baserat på dina önskemål eller utgöra en del av din planering. Vi kan anordna allt ifrån en stillsam kajakpaddling i sjösystemet i Haninge/Tyresö eller till en mer spektakulär och adrenalinfylld aktivitet som t.ex. klättring och repellering på höga berg. För mer detaljerad information, klicka dig fram i menyn till höger.
Alla våra aktiviteter och upplevelser är framtagna med allra största hänsyn till naturen. Med andra ord vill vi lämna naturen så som vi fann den och utan att störa djurlivet.

Kontakt
www.kajakboden.se
Telefon: 08-742 09 50
E-post: kajak@kajakboden.com

Vägbeskrivning Lilla Tyresö

Med buss:
Buss 875 från Gullmarsplan tar dig hela vägen till Tyresö Kyrka. Där kliver du av för att sedan gå mot kyrkan. Ta därefter höger vid skylten L Tyresö (röd brevlåda) och gå över bron och uppför backen. Gullmarsplan ligger söder om Centralen utmed gröna tunnelbanelinjen.

Med bil:Kör väg 73 söderut från Stockholm. Väg 73 nås från E4:an och Söderledstunneln. Sväng av mot Tyresö, väg 229, och följ skyltarna mot Tyresö. När du kommer till Tyresö följer du skyltarna mot Tyresö Slott, rakt fram genom 5 rondeller. I den sjätte tar du höger mot Tyresö Slott och vandrarhemsskylten. Tag vänster mot slottet, in på Kyrkvägen. Sväng sedan till höger vid skylten L Tyresö. Kör över bron. Parkeringen ligger till höger efter bron.
Varmt välkomna!

karta


GPS
WGS84: N 59° 13.4477', E 18° 7.3839'
Decimal: 59.2241, 18.1231

kontakt

Lilla Tyresö Vandrarhem
Telefon: 08-7700304
e-post: boka@lillatyreso.se

Vi svarar i telefon och på e-post helgfria vardagar mellan kl. 08.00 och 16.00. Klicka på e-postlänken ovan så får du rätt mailadress..

Besöksadress:
Kyrkvägen 5, 135 60 Tyresö

Postadress:
Box 1218, 135 02 Tyresö